Karen Rutgers – Zorgcoördinator

Ik ben Karen Rutgers. Ik begeleid het kids- en jongerenteam in het THHA.

Ik ben heel trots op dit team omdat alle begeleiders zo enorm enthousiast zijn voor het werk dat ze doen voor de kinderen en jongeren. Ze doen dit werk met hart en ziel.

In het team maken we plannen voor ons aanbod en stellen we die zo nodig bij. We bespreken hoe we de bijeenkomsten gaan invullen om de kids en jongeren een fijne middag of avond te geven. Maar ook als er lastige situaties zijn die extra aandacht vragen. We zorgen ook voor elkaar, voor onszelf, en bespreken we hoe het gaat, wat beter kan, wat goed gaat. Ook praktische- en organisatorische regeldingen komen allemaal aan bod!

 

Ik ben sinds 2004 verbonden aan het Toon Hermans Huis Amersfoort, de laatste jaren als coördinator ‘zorg’ en als maatschappelijk werker gespecialiseerd in de psychosociale oncologie (sinds 1985).

Arlette Kroon-Scherpel – Kids

Mijn naam is Arlette en ben getrouwd. Wij hebben drie zoons en een dochter, inmiddels volwassen en uit huis. Ik ben opgeleid voor Kindercoach en KIEScoach(Kinderen In Echtscheiding Situatie). Dit is een jeugd preventie programma voor scholen. Daarnaast heb ik ook de training voor begeleiding voor KIES kinderen individueel gedaan

Bij een echtscheiding krijgen kinderen ook vaak te maken met rouw door een verlies of vertrek. Door kids een veilige plek te bieden waar zij met elkaar hun verdriet kunnen delen, hoop ik hun te kunnen helpen bij het erkennen en verwerken van hun lot

Met Amersfoort heb ik veel lijntjes, zoals familie, vrienden, opleiding en nu ook het THHA.  

Anouk Bloemers – Kids

Ik ben Anouk. Ik ben moeder van drie heerlijke kinderen en van twee bonuskids. We wonen dus met ons zevenen! Daarnaast hebben we ook nog twee lieve honden: Coco en Kwispel.
Helaas weet ik hoe het voelt als je ouder ziek is en weet ik ook hoe het voelt als een van hen overlijdt. Het is zo gek hoe je je het ene moment heel boos kan voelen en daarna ineens verdrietig. Of dat je niet zo goed weet wat je moet voelen. Of dat alles door elkaar heen kronkelt…

Doordat ik al lang als psychodramatherapeut werk, weet ik hoe fijn het is om, in plaats van ergens over te moeten praten, iets te mogen doen. En dan komen de woorden soms daarna wel. Of niet. En dat dat dan allemaal gewoon goed is.
Zo werken we in het Toon Hermanshuis. En dat vind ik mooi. Soms zijn we alleen maar aan het spelen (dat vind ik zelf erg leuk!) en soms is er ineens iemand verdrietig, of boos. Alles is oke.

Ik vind het bijzonder om met kinderen mee te mogen bewegen en ze zich zo goed als mogelijk is, veilig te laten voelen, dat er mag zijn wat er is.

Ik heet je, samen met ons team, heel hartelijk welkom om te zijn wie je bent..
Warme groet
Anouk

Petra van Daatselaar – Kids

Ik ben Petra van Daatselaar en ik hou van lekker koken en eten, vakantie en struinen over rommelmarkten met mijn dochters. Het liefst combineer ik de verschillende activiteiten.

Ik werk al jaren in het Toon Hermanshuis en ben vooral bezig met alles wat ons huis voor kinderen doet.

Uit ervaring weet ik dat het goed doet om vrijuit met iemand te praten. Het is fijn als iemand luistert naar je verdriet, angst en boosheid. Dat luisterend oor wil ik op mijn beurt graag voor jullie en jullie ouders zijn in het THHA.

Monique van der Linden – Kids

… volgt nog …

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.