Voor wie?

Lotgenotengroep voor kinderen in de basisschool leeftijd, bij wie een ouder of een ander gezinslid kanker heeft of daaraan is overleden.

Wat is het?

Het is een laagdrempelige en gezellig middag waar je je kan vermaken met lotgenoten. Iedereen is welkom in deze Kids-Chillgroep! Anders dan in de Kids-groep en de Kids-rouwgroep ligt in de Kids-Chillgroep de nadruk op gezelligheid, spelen, ontspanning en contact. Ook kinderen die aan de andere groepen deelnemen kunnen zich ook voor deze groep aanmelden.

Wat  gaan we doen?

We gaan er een fijne middag van maken! Er kan van alles; spelletjes spelen, muziek luisteren, tekenen, schilderen, dansen, verhalen maken enzovoort. We zijn benieuwd naar wat jij leuk vindt.

Doordat je andere kinderen ontmoet die ook een gezinslid hebben met kanker merk je dat je niet de enige bent. Dat kan helpen je weer sterk te voelen en plezier te hebben in de dingen die je doet.

We komen iedere maand bij elkaar en dat negen maanden lang, telkens op vrijdag van 15:30 tot 17.30 uur. De leidsters zijn vrijwilligers bij het Toon Hermans Huis.

Geef je je op voor de Kids-Chillgroep?

Je vader of moeder of jijzelf kan contact opnemen met het Toon Hermans Huis voor een intake.

033- 465 52 27 of kids@jongerenpit.nl

Voor deelname aan deze groepen vragen wij een kleine donatie.