Ben je tussen de 12 en 18 en heb je te maken met kanker in het gezin of heb je een gezinslid verloren aan kanker? En wil je hier met leeftijdsgenoten over praten die hetzelfde meemaken? Dan is Jongeren PIT misschien iets voor jou.

Bij Jongeren PIT ontmoet je in het Toon Hermans Huis andere jongeren in een zelfde soort situatie. Die kan heel heftig zijn als je te maken hebt met kanker in jouw omgeving. Zeker wanneer het om een van je ouders gaat. Het THHA biedt je daarom graag een steuntje in de rug. Het programma bedenk je zelf samen met de andere deelnemers en begeleidsters van Jongeren PIT.

Bij Jongeren PIT kun je terecht met je vragen. Je kunt van anderen horen hoe zij met hun situatie omgaan. Je kunt afleiding vinden door leuke dingen te doen. Muziek maken, naar muziek luisteren, films kijken, creatief bezig zijn en misschien wel koken. Want samen praten en samen bezig zijn kan sterker maken.

Als je van plan bent te komen, stuur dan een mail naar jongeren@jongerenpit.nl of bel 033- 4655227 dan kunnen Nina of Annefleur een afspraak met je maken om kennis te maken voordat je meedoet aan de groep.

 

Ervaringen van Duncan

Ervaringen van Fabian

Kijkje achter de schermen